Dulceața lu’ Răzvan -Idicel Pădure

Dulceața lu’ Răzvan de la Idicel Pădure la Londra și Paris.

1

         Da, la Idicel Pădure se fabrică o dulceață tare bună. Știm că nu ne credeți așa repede. Să–ți spunem cum stă treaba pe acolo. Un tânăr ambițios cu idei și vise ce încet-încet devin realitate, s-a apucat să culeagă fructe și să facă dulceață.

         Pare o treabă simplă și complicată în același timp, dar super delicioasă.

         Am avut ocazia să-l cunoaștem pe vinovatul care face minunata dulceață fiartă la foc de lemne, cu ocazia primului Castle Break.

6

         Răzvan ne-a povestit cum a ajuns la Idicel Pădure, cum a cumpărat cireșe de la săteni, cum a fost ajutat de doamna Veronica, cum a primit ajutor neașteptat, cum a lipit etichetele pe borcane noaptea. Sau cum a ajuns cu câteva borcane  de dulceață la Paris și Londra la cele mai mari târguri de alimente.

         Am gustat, mâncat și cumpărat și noi din dulceața naturală fără pic de conservant, tare bună a fost alături de minciunelele proaspete.

2

         La momentul vizitei noastre am găsit dulceață de afine, preferata noastră, dulceață de cireșe negre, dulceață de cireșe galbene  și dulceață de cireșe negre amare. 

3

         L-am urmărit pe Răzvan pe Facebook și am aflat că pe 25 august se deschide oficial făbricuța de dulceață. Visul lui s-a împlinit. Tot pe pagina de facebook Dulceața lu’ Răzvan găsiți și formularul de comandă.

De oameni ca Răzvan este nevoie, el sigur va reuși. Noi îi dorim mult SUCCES!!

La Idicel Pădure am ajuns pe 20 iulie 2013

 

Share Button

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.