Locuri, prietenii și…Terra Incognita

Cum  să nu scrii despre oamenii frumoși pe care îi întâlnești?!

           Nu ne-a plătit nimeni să-i  lăudăm, nici nu trebuie să ne plătească nici ei, nici altcineva. Laudele vin pe meritul lor. Și avem destui prieteni virtuali și nu numai care pot confirma faptul că echipa Terra Incognita merită toate aprecierile.

6 terra hoinariromani

Foto 2016 din ieșirea cu Terra la Muzeul Hărților și cărții vechi (București)

           Dacă nu i-ai cunoscut, sigur ai să te întrebi “cu ce sunt ei așa speciali”?  Chiar sunt prin simplul fapt că ajung foarte repede la inimile celor care participă la ieșirile lor. Asta prin respect, naturalețe, conștiinciozitate, bunătate, cunoștințe și lista ar putea continua.

          Prima dată, nici nu mai știm când și cum, l-am cunoscut pe Răzvan un tip de nota 10 +, îl găsești pe facebook, asta dacă încă nu l-ai cunoscut. Poți citi comentariile și impresiile participanților la  călătoriile organizate de el, așa ca să te convingi și să nu-i facem noi un CV pompos. 😀

          Suntem noi adepții călătoriilor cu mașina și cât mai individuale, adică în doi – motivele ar fi simple- libertate de mișcare, nu depindem de programul făcut de altcineva…etc. Însă câteodată evadăm și în grup  😀  în excursiile organizate, în ieșirile cu autocarul.  Și cum să nu mergi, când ai parte de o organizare perfectă, de un însoțitor de grup -ghid foarte bine informat, politicos și de o gașcă de oameni veseli. Da, și grupul în care aterizezi este important deși nu suntem reticenți în a participa  la diferite activități alături de oameni pe care nu-i cunoaștem.

          Am evadat în câteva ieșiri cu Terra, chiar dacă acele locuri le mai vizitasem de cel puțin 1-2 ori, motivele le găsești în acest articol    🙂

2 terra hoinariromani

Foto -august 2015 ieșire cu Terra pe Lacul Snagov și la Golf (Breaza)

         Oamenii aceștia organizează călătorii prin România fac ieșiri pe munte iar  traseele pe care le propun sunt de dificultate  ușoară sau/și medie,  plus ieșiri internaționale spre Bulgaria, Istambul, Croația, Serbia, Chișinău dar au și o serie de evenimente intitulate să (Re)Descoperim Bucureștiul.

5 terra hoinariromani

Foto ianuarie 2015 -ieșire cu Terra pe munte (Clăbucet)

7 terra hoinariromani

Foto martie 2015 -ieșire cu Terra la Palatul BNR ( Descoperim Bucureștiul)

3 terra hoinariromani

Foto februarie 2015 -ieșire cu Terra în zona Târgoviște

         Pe lângă distracție oferă și multă bunătate și e molipsitoare și nu te lasă inima să nu te implici când organizează câte un eveniment caritabil pentru persoanele cu posibilități reduse. De exemplu au avut evenimente de: strângere de rechizite sau bani pentru copiii din diferite centre de plasament, ajutoare pentru bătrânii nevoiași, campanie de donare de sânge, evenimente caritabile pentru mămicile singure, ieșiri la teatru, film, operă, etc.

         Evenimentele lor le găsești pe facebook , la fel și albumele cu imagini din ieșirile organizate până acum.

4 terra hoinariromani

Foto ianuarie 2016 -Ieșire cu Terra în zona Argeșului – Pitești

1 terra-hoinariromani

Foto din ianuarie 2016 – ieșire cu Terra -Golești Argeș

         Minusurile lor – dacă nu ești pe facebook la momentul potrivit când anunță o ieșire, nu mai prinzi loc nici în al doi-lea autocar, iar dacă lipsești 1-2 zile de pe faimoasa rețea de socializare nu mai prinzi loc nici pentru weekendul viitor când se repetă ieșirea, atât de repede se ocupă locurile.  Asta e, norocul celor care sunt pe fază, ghinionul celor care își iau câte o mică pauză de pe facebook.

Noi le urăm să o țină tot așa că fac o treabă excelentă. Să aibă parte de drumuri bune, să întâlnească oameni serioși și frumoși din toate punctele de vedere.  🙂

*imaginile sunt din câteva ieșiri la care am participat alături de ei, din 2015 și 2016.

Despre câteva locuri vizitate cu Terra Incognita am povestit pe blog, poți arunca și tu o privire, despre altele sperăm să ne facem timp și să povestim curând.

-Palatul BNR 

-Casa memorială George Topârceanu

-Mănăstirea Nămăiești

-Mausoleul de la Mateiaș

 

Share Button

6 Comments

 1. Marcu Elisabeta

  As dori sa particip la calatoriile grupului dumneavoastra. Mi se par forte atractive.

  Reply
  1. HoinariRomani (Post author)

   Bună Elisabeta!
   Pentru detalii intră pe pagina de facebook Terra Incognita, https://www.facebook.com/travel.to.romania/?fref=ts acolo vei găsi evenimentele (excursiile) ce urmează . Te poți abona la evenimente, astfel vei ști când este lansată o nouă excursie.
   Numai bine!
   Georgeta,

   Reply
 2. RUSU IOAN

  deresc sa fiu contactat pentru a ma alatura grupului vostru in scopul participarii la excursia de la Samisegetusa si la cele viitoare

  Reply
  1. HoinariRomani (Post author)

   Bună Ioan!
   Te rog intră pe paginile de facebook de ami jos, acolo îi poți contacta pe organizatori și poți vedea și evenimentele care urmează.
   https://www.facebook.com/edwardrazvan.iuhasz?fref=ts -Răzvan
   https://www.facebook.com/travel.to.romania/ -Evenimente (excursii)
   O zi frumoasă și călătorii minunate!
   Georgeta,

   Reply
 3. Elvira Balta

  Subscriu la fiecare afirmatie facuta despre Terra.
  Deja a aparut termenul “terranian ” .
  Am devenit aproape dependenta de calatoriile cu ei ( nu excursii- asa am invatat de la Razvan) . Este cu adevarat altceva sa mergi cu grup de oameni frumosi. In prima excursie am avut ceva retineri, studiind varsta celor inscrisi si l-am avertizat pe Razvan ca am sa-i stric media de varsta. M-am simtit excelent si m-am simtit imediat integrata. Cred ca spune mult faptul ca sunt din Constanta si in ciuda legaturilor dificile spre si de la Buucuresti la orele plecarii- sosirii din excursii sunt cu ochii pe fiecare iesire. Ultima a fost in februarie la Tusnad si deja ma gandesc la urmatoarea. Ii astept oricum pe 2 aprilie la Constanta.
  Ca o concluzie, recomand cu tot sufletul o excursie cu Terra Incognito, sigur va fi pe plac.

  Reply
  1. HoinariRomani (Post author)

   Mulțumim Elvira pentru cele spuse!!
   Să ne revedem cu bine!
   Georgeta,

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.