Expoziție de debut la AAPB

 

Ești artist plastic? Îți dau un pont care vine cu beneficii dacă urmezi  doar câțiva pași simpli.

   

        Din această toamnă conducerea Asociației Artiștilor Plastici București dorește să aducă cât mai mulți membri în asociație și să-și facă activitatea cunoscută mai intens. Doritorii pot lăsa un mesaj pe siteul asociației sau se pot prezenta în fiecare joi între 16:00 – 19:00 la sediul asociației din strada Gheorghe Pop de Băsești nr. 37.  Artiștilor proaspăt înscriși în asociație li se oferă posibilitatea de a-și expune lucrările într-o expoziție de debut. Lucrările vor fi expuse la sediul asociației iar vernisajul are loc joia, iar expoziția se poate vizita în fiecare zi între 11:00 – 19:00, cu intrarea liberă.  Pe timpul expoziției artistul care expune va fi prezent la galerie, astfel, tu ca vizitator și/sau pasionat de artă ai posibilitatea de a interacționa cu el, de ai afla povestea și poveștile din spatele lucrărilor. Fiecare lucrare are  un mesaj  și o poveste, este interesant să interacționezi cu artistul în special în locul unde și-a expus o parte din cele mai dragi și noi lucrări. Și de ce nu poate îți face cu ochiul vreo lucrare. Investește în artă peste generații prețul lor poate fi de zeci de ori mai mare.

           La ultima mea vizită la Asociația Artiștilor Plastici București a avut loc vernisajul expoziție a două noi membre noi ale asociației Luminița Cornelia Nicolau (din Galați) și Florentina Maria Popescu (București). Două artiste la început de drum în ale picturii însa talentate și cu lucrări care mai de care mai interesante. Una merge pe clasic modern iar cealaltă pe abstract. Pe mine personal m-au impresionat unele lucrări, dar nu sunt eu critic de artă să-mi dau cu părerea. Surpinzător, la vernisaj au fost mai mulți participanți decât mă așteptam și acesta este un lucru încurajator și un pas destul de important pentru noii membrii ai asociației.

7-aapb-hoinariromani

Expoziție de debut AAPB – Lucrări Luminița Cornelia Nicolau

2-aapb-hoinariromani

Expoziție de debut – Luminița Cornelia Nicolau

3-aapb-hoinariromani

Expoziție de debut la AAPB – Florentina Maria Popescu

4-aapb-hoinariromani

Expoziție de debut la AAPB -Lucrări Florentina Maria Popescu

6-aapb-hoinarromani

La AAPB

5-aapb-hoinariromani

La AAPB

          Poți vizita și tu această expoziție până pe 12 octombrie. Din 13 octombrie vor fi expuse lucrări ale membrilor asociației într-o expoziție intitulată „Salonul de Toamnă”. Fiecare membru din asociație are posibilitatea să aducă câte o lucrare pentru această expoziție. Am tras cu ochiul la lucrările aduse deja și am observat unele foarte interesante. Cu siguranță după ce vor fi panotate și completată colecția va fi foarte bogată  și numai bună de admirat.

1-aapb-hoinariromani

Președintele asociației -Nicolae Chilia

Despre asociație

Pe siteul asociației (actualizat la zi) poți vedea noile evenimente ce au loc în cadrul asociației. Mai poți urmări și paginilie personale  unor membri din asociație desigur și membrii asociației.

Contact Asociația Artiștilor Plastici București

Str. Gheorghe Pop de Băsești nr. 37, sector 2, București ( în fiecare joi între 16:00 -19:00 găsești pe cineva la sediul asociației.Tel: 0212 520 360.

Imagini și text -Georgeta

octombrie 2016

Share Button

1 Comment

  1. Pingback: Asociatia Artistilor Plastici Bucuresti » Blog Archive » Luminita Nicolau & Florentina Popescu – Debut

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.