PADINA – distracția e la ea acasă

          Dacă e PADINA e distracție, sport și muzică în două cuvinte Padina Fest.

Împreună cu o gașcă de prieteni, la începutul lui august, am sărbătorit 4 ani de ClubChevrolet.ro la Padina.

          Am ajuns de joi, am instalat corturile și încet încet tot platoul  ( locul de campare) devenea din ce în ce mai aglomerat. Festivalul “Padina Fest” era în desfășurare și iubitorii de muzică buna, sport și distracție  se adunau. În prima seară a trebuit să ascultăm un fel de “muzică „ a vecinilor de cort. Noi nu ne-am campat în zona amenajată de organizatorii festivalului, am pus corturile la 200 de m față de locul desfășurării evenimentelor. Am suportat acel zgomot până a  început să răsune muzica rock de la festival, spre bucuria noastră.

          Am prins patru zile splendide  la Padina, ziua era cald numai bine de făcut plajă, însă nopțile răcoroase ne țineu destul de târziu în jurul focului  la povești.

Până vineri  seara ne-am adunat o gașcă mare, avem instalate 8-9 corturi, a fost o  distracție pe cinste.

         Dar să nu credeți că am petrecut 4 zile lângă cort și în jurul focului sau savurând preparate la grătar. Am vizitat Lacul Bolboci, Cheile Tătarului, Peștera Ialomiței am făcut câteva ture cu bicicletele închiriate, tentant a fost și o cățărare sau o tură cu tiroliana, ne-am încercat norocul și la trasul cu arcul.

Sâmbăta cine mai vroia să se campeze la Padina cu greu mai găsea un loc.

Serile au fost condimentate cu muzica bună ce  răsuna pe tot platoul.

          Toată  admirația pentru curajoșii care au pornit spre Vf. Omu pe două  roți. Căldura,  praful și drumul  au fost principalii dușmani ai temerarilor, unora le-au cedat bicicletele însă  alții au reușit să ajungă la punctul de sosire în timpul stabilit. Un mare BRAVO pentru fetele curajoase care au pornit în cursă. Noi i-am susținut prin aplauze de pe margine     🙂

Căldura a dat bătăi de cap și animalelor,  un cățeluș, paznic la oi  încerca să se răcorească în râu.

          Datorită evenimentului ce se desfășura oricine putea pleca cu un mic suvenir de la Padina, amintiri lucrate manual, sau tricouri imprimate.

          Am scris articolul tocmai acum că ni se făcu dor de zilele petrecute acolo, de serile petrecute în jurul focului, de poveștile și bancurile spuse la ore târzii, dor de agitația festivalului….Dor de cerul senin plin cu stele, de brazii drepți și stufoși care tineau ascunsă luna după ei…oh, abia așteptăm anul care vine să ne aventurăm iar pe Platoul Padina.

          Nu am dat nici peste urși, sau ei nu au dat peste noi, nici nu aveau cum sa vină în așa aglomerație și zgomot.

Să ne vedem cu bine și anul următor, tot la Padina!

Am fost la Padina în perioada 2-5 august 2012

Share Button

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.