Dacă sunteți pofticioși NU vă uitați la următoarele fotografii!!      

          Ne-am gândit că v-ar prinde bine și un subiect dulce. În perioada 1- noiembrie 2013 la Hanul lui Manuc a avut loc Sweet Fest, ediția de Halloween. Nu suntem fanii acestei sărbători, le preferăm pe cele românești, că avem destule și frumoase și noi. Dar târgul ăsta de dulciuri ne-a făcut curioși  și  i-am trecut pragul.

          De cum am trecut pragul ne-a “amețit” tot felul de arome. Nu ne-am putut abține și am degustat, am cumpărat și am fotografiat din bunătățile de acolo.

          Să vă enumerăm ce am văzut pe acolo: halva cu diferite fructe și cu ciocolată, plăcinte umplute cu dovleac,  cremă de brânză și stafide, baclavale, cozonaci din Moldova cu foarte multă nucă, bomboane belgiene, ciocolată de casă -diferite sortimente, clătite care se preparau pe loc umplute cu diferite gemuri sau ciocolată și banane, macarons, alune de pădure și nuci caramelizate, rahat turcesc, nuga, turtă dulce, gemuri. Toate frumos aranjate și dichisite să-ți încânte ochiul și să-ți facă poftă să le cumperi și să le devorezi uitând de calorii, glicemii și diete.

          Mai erau și standuri cu ceaiuri, unde aveai ocazia să înveți din tainele preparării unui cei bun, nici standul cu cafea nu era de neglijat, aromele puternice ale cafelei proaspăt râșnite trezeau simțurile oricărui vizitator al târgului.

          Nouă ne-a atras atenția un tort aniversar mai deosebit, doar din ciocolată. Se face la comandă în funcție de vârsta, la alegere culoarea ciocolatei, albă sau neagră.

          Despre acest târg a mai scris și Monica de la Povești de Călătorie, unde găsiți o mulțime de fotografii chiar din prima zi a târgului.

          Urmăriți-ne pe pagina de facebook a blogului și aflați din timp despre evenimentele și târgurile ce au loc în București și în țară.

 

Am vizitat Sweet Feste- ediția de Halloween de la Hanul lui Manuc pe 2 noiembrie 2013.

Intrarea la târg a fost liberă.

Share Button

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.